Πως θα μας βρείτε - Άνοιγμα
Από Κέντρο

Κινήστε στην Νέα Μοναστηρίου με κατεύθυνση δυτικά. Περνάτε τα διυληστήρια της ΕΚΟ και κάνετε δεξιάστο φανάρι για την παλαιά εθνική οδό προς Κιλκίς. Συνεχίζετε ευθεία μέχρι να περάσετε την γέφυρα πάνω από την Εγνατία οδό. Στο φανάρι για Νεοχωρούδα κάνετε δεξιά. Συνεχίζετε ευθεία για 800 μέτρα. Συναντάτε ένα γεφυράκι και αμέσως στρίβετε αριστερά. Συνεχίζετε για 700 μέτρα και μας βρίσκετε στο δεξί σας χέρι.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Από Περιφερειακό

Κινείστε δυτικά προς Αθήνα κινείστε προς Ωραιόκαστρο και συναντάτε τα δυό φανάρια για την Εγνατία Οδό. Στο δεύτερο φανάρι κάνετε αριστερά και κινείστε στην παράπλευρο της Εγνατίας. Συνεχίζετε ευθεία για 4 χλμ. μέχρι να συναντήσετε την έξοδο για ΠΕΟ Κιλκίς όπου κάνετε δεξιά, πριν περάσετε την αερογέφυρα. Στο φανάρι για Νεοχωρούδα κάνετε δεξιά. Συνεχίζετε ευθεία για 800 μέτρα. Συναντάτε ένα γεφυράκι και αμέσως στρίβετε αριστερά. Συνεχίζετε για 700 μέτρα και μας βρίσκετε στο δεξί σας χέρι.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Από Ωραιόκαστρο

Κινείστε προς το Παλαιόκαστρο και στη συνέχεια προς τη Νεοχωρούδα. Στη διασταύρωση της Νεοχωρούδας κάνετε αριστερά προς την Παλαιά Εθνική Οδό για το Κιλκίς. Μετά 2 χιλιόμετρα συναντάται στο δεξί σας χέρι την τσιμεντοβιομηχανία Lafarge και αμέσως μετά ένα δρομάκι στο δεξί σας χέρι. Στο δρομάκι κάνετε δεξιά και συνεχίζετε ευθεία για 700 μέτρα. Μας βρίσκετε στο δεξί σας χέρι.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Από Κιλκίς

Κινείστε στην Παλαιά Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Στο φανάρι για Νεοχωρούδα κάνετε δεξιά. Συνεχίζεται ευθεία για 800 μέτρα. Συναντάτε ένα γεφυράκι και αμέσως στρίβετε αριστερά. Συνεχίζετε στο δρομάκι για 700 μέτρα. Μας βρίσκετε στο δεξί σας χέρι.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Google Maps

Αν χρησιμοποιείτε smart phone μπορείτε να ψάξετε Meteco Group ή Meteco Κεντρικά στο Google Maps.

Πληροφορίες στο 2310781295.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΒΙΟ.ΠΑ. Νεοχωρούδας
54500 Ωραιόκαστρο
Θεσσαλονίκη

T. 2310 781295
F. 2310 785421
W. info@meteco.gr